Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Over ons

HET HUIS VAN DE KAPPERS

 

Bezoek het Huis van de Kappers, centraal gelegen te Waregem, en word verwend door de professionele service en originele setting. Dit uniek kapsalon staat voor ‘vertrouwen’, ‘vertrouwd’, ‘veilig’, ‘sterk’, ‘groots?’ en simpelweg ‘leuk’... Wat bedoelen we?

 

VERTROUWEN in je kapper is een beetje zoals vertrouwen in je huisdokter. Hij straalt vertrouwen uit, hij begrijpt wie je bent en verstaat jouw stijl en smaak.

 

VERTROUWD: Het huis van de Kappers dankt zijn reputatie aan jarenlange ervaring en de soepelheid om de laatste modetrends te vertalen in hedendaagse, trendy kapsels.

 

VEILIG: Dankzij het professioneel team slaagt Het huis van de Kappers er dagelijks in om zijn dankbaar publiek te verrassen met zijn aanpak en zijn competentie.

 

STERK!, dat waren de reacties van klanten op de opening van ons vernieuwd kapsalon. Francky, Bjorn en het ganse team hebben genoten van de sterke, sympathieke reacties op de totale nieuwe look van het salon.

 

GROOTS?... De verrassende, nieuwe aanpak van het concept maakt indruk. Het is groots om niet alleen van look te veranderen maar ook je formule te verbeteren.

 

Met onze partner Moose kiezen we voor hoogstaande ecologische producten. Er wordt nooit gewerkt met schadelijke chemicaliën en alle producten zijn allergie- en milieuvriendelijk. Niets werd op dieren getest. Wij kiezen voor kwalitatieve, innovatieve en hoogstaande ecologische concepten. Het zijn stuk voor stuk pareltjes, uniek op hun eigen manier en met specifieke sterktes om perfecte resultaten en hedendaagse looks te creëren. We bieden je pure verwennerij op basis van zuivere essentiële oliën, plantenextracten en natuurlijke antioxidanten.

 

LEUK... Wij hopen u te kunnen overtuigen dat professionele service in een leuke omgeving met enthousiaste mensen garant staat voor een leuk bezoek. Tot binnenkort!


In beeld