Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Great hair met Joico Great hair met Joico

NIEUWS | 30-07-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

We willen allemaal prachtig haar. Voor de ene is dat kort, voor de andere lang… gekleurd, gekruld, gestyled… Wat je ook maar wil, met de huidige kapseltrends en innovaties in haarbehandelingen kunnen alle wensen vervuld worden. Maar de basisvoorwaarde voor prachtig haar is dat je haar mooi, gezond en verzorgd is. Met een aantal goede tips, kan jij zelf al heel veel doen om je haar prachtig en gezond te krijgen.

 

Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om veel te drinken en gezond en gevarieerd te eten. Je helpt hiermee enerzijds de vochtbalans en glans van je haar op peil te houden en anderzijds om voldoende belangrijke voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen op te nemen. Vooral de vitamines A, B, C en E en de mineralen zink en ijzer zijn van belang voor een gezonde hoofdhuid (en dus ook gezond haar). Wees daarnaast ook voorzichtig met stylen, want je haar is het meest kwetsbaar als het nat is en kan door de hitte van föhn en stijltang ernstig beschadigd raken. Verder is het ook belangrijk om je haar regelmatig te laten knippen en te verzorgen met speciale verzorgingsproducten van Joico, die passen bij jouw haartype.

 

Klik hier en bezoek onze website >