Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuwe kapseltrends lente zomer 2015 Nieuwe kapseltrends lente zomer 2015

NIEUWS | 2-03-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuw, fris kapsel! En dat is precies wat je mag verwachten van de NIEUWE KAPSELTRENDS voor LENTE – ZOMER 2015!

 

Heb je KORT haar? Komend seizoen mogen ook de korte coupes wat langere lengtes tonen. De pixie cuts maken zodoende plaats voor wat meer volume en vrouwelijkheid.

 

De BOB doet het nog altijd erg goed! Ook hierin mag flink wat volume verwerkt worden. Eén van de nieuwste trends is de ‘BLUNT HAIRCUT’, waarbij je haar niet meer in laagjes wordt geknipt, maar ‘recht’… op het botte af.

 

Wat haarkleur betreft doen NATUURLIJKE KLEUREN en kleurnuances het bijzonder goed. Nieuw zijn de BABYLIGHTS: zeer fijne highlights die een lichte schakering in je haar creëren. Hou je van opvallend en pit? Dan kan je voor uitgesproken kleuren kiezen zoals rood, blauw of paars… Wie het aandurft, mag ook VERSCHILLENDE KLEUREN in het haar laten aanbrengen!

 

Zin in een nieuwe kleur of snit? Neem gerust plaats in onze kappersstoel! We adviseren je graag de trendy coupe die bij jou past! Wil je jouw trendkapsel vervolgens ook thuis in de juiste stijl en look brengen? In onze ONLINE SHOP vind je alle producten die je daarvoor nodig hebt!

 

Klik hier en bezoek onze online shop