Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Haarverlengingen
Haarverlengingen

U kan bij Het Huis Van De Kappers ook terecht voor professionele haarverlengingen. Wij werken met hairextensions en hairtransfers van het merk Great lengths, een professioneel haarvermeerderings systeem van topkwaliteit. Great Lenghts maakt enkel gebruik van natuurlijke producten. Niet verwonderlijk dat u Great Lenghts terugvindt in vooraanstaande kapsalons over de hele wereld.

 

Hairextensions bestaan uit strengen haar en worden afzonderlijk aangebracht. In ons gamma vindt u drie verschillende diktes en vijf verschillende lengtes (20, 30, 40, 50 en 60 cm).

 

Hairtransfers zijn eveneens strengen haar, maar worden echter met 10 strengen gelijktijdig aangebracht. Wij voorzien hairtransfers in drie diktes en vier lengtes (30, 40, 50 en 60 cm).

 

Aan het uiteinde van de hairextensions en hairtransfers bevindt zich een aanhechtingsstukje uit kunststof. Hiermee bevestigen wij de strengen haar aan uw eigen haar. Dit aanhechtingssysteem is stevig genoeg om meer dan een jaar in het jaar bevestigd te blijven. Door onze natuurlijke haaruitval worden extensions en transfers van een gemiddelde dikte echter ongeveer 4 à 5 maanden in het haar gedragen. Bij dunnere haarstrengen blijft het eerder rond de 2 à 3 maanden in het haar zitten, en bij ultra dunne strengen is dit ongeveer anderhalve maand.