Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Special Services
Special Services

Ook diepgaande haarverzorgingen en speciale behandelingen vindt u in het aanbod van Het Huis Van de kappers. Ontdek ons "Rituelen"-menu! Alle verzorgingen uit dit menu worden vervolledigd met een aangename en relaxerende massage.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hydraterend ritueel

Een intense, vochtregulerende behandeling voor souplesse en glans gebaseerd op het Hydro Sea complex van Joico. Voor goed handelbaar haar.

 

Ritueel tegen futloos haar

Een volumebehandeling gebaseerd op de haarherstellende eigenschappen van de K-Pak technologie van Joico. Geeft kracht en energie aan futloos haar.

 

NCC herstelritueel

Een diepe haarvernieuwende Bio-behandeling gebaseerd op de zuivere essentiële oliën van de Spaproducenten van Tecna. Voor stevigheid en houdbaarheid.

 

Ritueel technische behandeling

Een combinatie van haarherstellende chemische bewerkingen gebaseerd op de K-pak technologie. een unieke combinatie die alleen Joico kan aanbieden.

 

Ontkrullingsritueel

Een ontkrulling in combinatie met een haarverzorgend systeem van Unwinded van Paul Brown of de Thermal Str8 van Rusk.

 

Ritueel voor optimaal kleuronderhoud

Een kleurverlengende behandeling gebaseerd op de haarherstellende eigenschappen van de K-pak technologie van Joico. Zorgt voor een betere houdbaarheid van de kleur door de interne herstelling van de haarstructuur.

 

NCC kleurritueel

Een bio-haarkleuring gecombineerd met de haarherstellende eigenschappen van de essentiële oliën van Spa. Een natuurlijke, plantaardige behandeling om gekleurd haar langer mooi te houden.

 

Glansritueel

Een haarkuur die extra glans geeft dankzij de opbouwende werking voor de binnen- en buitenkant van het haar. Gebaseerd op de haarherstellende eigenschappen van de K-Pak technologie.