Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Make-up
Make-up

Laat u professioneel maquilleren in de make-up studio van Het Huis van de Kappers. Ons uitgebreide gamma make-up van het merk "Movie" biedt al het noodzakelijke om de schoonheid en uitstraling van iedere vrouw naar buiten te brengen.

 

In de Movie Make Up-lijn vindt u een uitgebreid gamma aan kleurnuances waardoor wij voor ieder type uiterlijk over de gepaste tinten beschikken. Crèmes met verschillende texturen en satijnzachte poeders creëren een samenspel van tinten en highlights, die uw natuurlijke schoonheid benadrukken en voor een zijdezachte touch zorgen. De "state of the art" producten uit het Movie Make-up gamma, met innoverende samenstellingen, rijk aan actieve ingrediënten, zorgen voor een doeltreffende verzorging van uw huid. Zonnefilters beschermen tegen huidbeschadiging door ultravoilet-stralen. Mineralen voor een efficiënt celmetabolisme, toegevoegde vitaminen, jojoba olie, moisturizers en een nieuwe generatie microsferen voorkomen rimpels en andere ongewenste lijntjes.