Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Special services
Special services

Ook heren kunnen terecht bij Het Huis Van De Kappers voor speciale behandelingen, helemaal aangepast aan de man van vandaag. Gun uzelf bijvoorbeeld eens een luxe-scheerbeurt uit ons Rituelen-menu. Bovendien kan je tijdens het wachten een lekkere frisse pint drinken in onze gezellige bar "BARbier". Alle verzorgingen uit het Rituelen-menu worden vervolledigd met een aangename en relaxerende massage.

 

Scheerritueel

Een heerlijke luxe-scheerbeurt gecombineerd met een gelaatsmasker en verzorgende professionele scheerproducten. Scheren op de manier van weleer. Aangevuld met een koude en warme lavasteenmassage.

 

 

Pro Formance Treatments bij Het Huis Van De Kappers:

 

Anti-Dandruff Treatment:

De Pro Formance Anti-Dandruff treatment hydrateert de hoofdhuid waardoor u minder last heeft van jeuk, irritatie en schilfers.

 

Revitalizing Treatment:

Wast u uw haren bijna dagelijks omdat het te snel vet wordt? De Revitalizing treatment van Pro Formance maakt het haar en de hoofdhuid zuiver en fris.

 

Thickening Treatment:

Zou u graag wat meer volume hebben? Met de Thickening Treatment van Pro Formance wordt de haarwortel gevoed waardoor u dikker en voller haar krijgt.