HET HUIS VAN DE KAPPERS

Het Huis van de kappers koos bij de laatste verbouwing bewust voor lichte materialen.  Achter elk gekozen materiaal zit een verhaal.  Het laminaat dat gebruikt werd is een nieuw soort ‘hout’ dat geproduceerd wordt door Unilin, een bedrijf dat veel werkgelegenheid biedt in de streek.  De belichting komt van Dark, de lampjes boven de kassa en de kleurtafel dragen de naam Forever 27.  Vernoemd naar de artiesten die op die leeftijd overleden.  Veel van onze favoriete artiesten behoren helaas tot die groep, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morisson, Kurt Cobain, Amy Winehouse, … . Het marmer in de toiletten is afkomstig uit Italië, het werd versneden door Agra natuursteen.  De lamp boven de wastafel is opgebouwd uit hetzelfde marmer.  Italië is de favoriete vakantiebestemming van Bjorn en zijn gezin.  

Het Huis van de kappers houdt van warmte en gezelligheid, daarom kozen zij voor een haard in het salon.  Alles in het salon werd door ons zelf gekozen en getest.  Elk product, elke stoel, elke behandeling.  Dankzij Fugazzi kwamen we tot dit prachtige resultaat, waar we bijzonder trots op zijn.

  Op de bovenverdieping vind je het herensalon Homme’ilFoo terug, dat tijdelijk een andere locatie had.  Voor de pandemie hadden we ruimte te weinig en veranderde de locatie van de heren en de kinderen.  Sinds de pandemie werken we voornamelijk op afspraak waardoor we minder ruimte nodig hebben.  Het damessalon verhuisde volledig naar de benedenverdieping, waardoor de bovenverdieping vrij kwam.  Daarop beslisten we het heren- en kindersalon terug te brengen naar de volledige bovenverdieping.  Voor Bjorn en Francky is het een blij weerzien met de heren en de kinderen.

 

 

“WIJ KIEZEN VOOR DE TOEKOMST”

Samen met onze partner Moose kiezen wij voor dé meest natuurlijke kleur- en haarverzorgingsproducten. Moose stelt zijn expertise ter beschikking zodat wij je altijd de beste oplossing kunnen aanbieden.

Je gezondheid staat bij ons centraal. Dat combineren we met de juiste resultaten: wij kiezen voor kwalitatieve, innovatieve en hoogstaande ecologische concepten. Het zijn stuk voor stuk pareltjes, uniek op hun eigen manier en met specifieke sterktes om perfecte resultaten en hedendaagse looks te creëren. We bieden je pure verwennerij op basis van zuivere essentiële oliën, plantenextracten en natuurlijke antioxidanten.

“U KOMT WEER ALS HERBOREN UIT HET SALON”

Vertrouwen, vertrouwd, veilig, sterk, groots en leuk, dat is waar het Huis Van De Kappers voor staat. Bij een bezoek aan dit unieke kapsalon wordt u verwend door de professionele service en een originele setting. Het Huis Van De Kappers straalt vertrouwen uit, begrijpt wie je bent en verstaat jouw stijl en smaak. U kunt uw haar dus gerust overlaten aan het professionele team van kappers.

Het Huis Van De Kappers heeft jarenlange ervaring en vertaalt soepel de laatste modetrends in hedendaagse, trendy kapsels. Dagelijks verrast het kapsalon haar klanten weer met haar verrassende aanpak en competentie. Het Huis Van De Kappers biedt u een full-service op gebied van haarverzorging, waarbij gebruik wordt gemaakt van enkel hoogkwalitatieve producten van merken als Gold haircaire, ZenzTherapy, Tecna, ZenzOrganic

 

Openingsuren

di:07U30-17U00
wo:08U00-17U00
do:13U00-20U30
vr:07U00-18U00
za:06U15-15U30

 

Contact

Damweg 12 – 8790 Waregem
T: 056 60 43 72
E: info@hethuisvandekappers.be

Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag moeten alle werken gedaan zijn tegen sluitingsuur.
Op zaterdag, technische behandelingen (kleur, balayage, …) tot 12u binnenkomen en stylingdiensten binnenkomen tot 15u30.
 
 
 
 
 
DURF TE VERANDEREN

wij wensen jullie fijne feesten

Het Huis Van De Kappers 70 jaar

Gesloten van 2/01 tot en met 04/01 en 09/01 tot en met 10/01

Boeken kan steeds online via de app of via de website